Kerroslevyrakenteet

Materiaaleja yhdistämällä useisiin eri kerroksiin (sandwich-rakenne) saadaan tuotteelle haluttuja ominaisuuksia mm. keveyttä, lujuutta, tärinän vaimennuskykyä, äänen-, lämmön- ja kosteudeneristyskykyä sekä kemiallista kestävyyttä.

Käyttökohteita: lattiaelementit tie- ja raideliikenteeseen, erilaiset rakennus- ja huonekaluteollisuuden sovellukset, koneiden ohjaamorakenteet, kone- laitesuojat.

Lämmöneristys

Elementti, jolta vaaditaan lämmöneristyskykyä, käytämme ydinaineena pääasiassa umpisoluista XPS- polystyreenia 38-42 kg/m3. Eristeen täysin yhtenäinen ja suljettu solurakenne on ilma- ja kosteustiivis sekä luja. Rakenteissa eriste toimii höyrysulkuna, se ei lahoa eikä mätäne. Eristeestä ei vapaudu terveydelle haitallisia hiukkasia tai kaasuja ja sen palamistuotteet vastaavat päästöiltään puun palamistuotteita.

Pintamateriaaleina voidaan käyttää vanereita, puukuitulevyjä, alumiinilevyjä, peltejä, lujitemuovilaminaatteja.

Elementin sisään voidaan asentaa vahvikkeita ja läpivientejä sekä elementin reunat voidaan viimeistellä liimausvaiheessa tai jälkikäteen erilaisin profiilein.

tuote

Äänieristys

Elementti, jolta vaaditaan äänieristyskykyä käytämme ydinaineena raskasmattoja, kumilevyjä, solumuoveja ja pintamateriaaleina vanereita, puukuitulevyjä, alumiinilevyjä, peltejä, lujitemuovilaminaatteja. Elementin reunat voidaan viimeistellä erilaisin profiilein.

tuote

Muotolevyt

Menetelmällämme saadaan valmistetta erilaisia muotoelementtejä, jolloin elementistä saadaan kevyt ja jäykkä.

Muotolevyissä ydinaineena käytettään XPS-polystyreenia tai PET-vaahtolevyä. Pintamateriaaleina voidaan käyttää ohuita vanereita, puukuitulevyjä, alumiinilevyjä, peltejä, lujitemuovilaminaatteja. Elementin reunat voidaan viimeistellä erilaisin profiilein.

tuote

ROOM PLUS- kevytrakennekontit

Valmistamme tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaiset siirrettävät
tilat eri käyttökohteisiin. www.roomplus.fi

Kuljetuspakkaukset

Valmistamme teollisuudelle ISPM 15-standardin mukaan erikokoisia vanerisia kuljetuspakkauksia sekä tuotantotiloihin varastointi ja säilytyslaatikoita.

”Toimita mitat, toimitamme pakkauksen”

Referenssit